MAX


max2-novy   max-novy

Aktuálně: Max
je sedmiletý kříženec pitbula a staforda. V útulku už je čtvrtým rokem, kdy ho dovedli jeho majitelé. Bohužel se mu nijak nevěnovali a došlo k několika napadení lidí. Začátky byly krušné, kdy jsme sami nevěděli, co od něj očekávat. Intenzivně jsme s Maxem pracovali a vyklubal se z něj pes úžasňák. Je velice chytrý, hravý a rád se učí novým věcem. Je vhodný ke zkušeným a aktivním lidem, kteří se mu budou nadále věnovat. Je potřeba důsledné vedení a přirozená autorita. Když Maxe poznáte, tak pochopíte, že bude oddaným a věrným společníkem, který Vás bude mít nadevše rád. Před adopcí je potřeba častých návštěv, abyste se dostatečně seznámili. Max je pravidelně očkovaný, ošetřený proti vnějším i vnitřním parazitům, čipový a kastrovaný. Adopční poplatek je 600 Kč. Věříme, že někde na něj čeká ten pravý člověk, který mu nabídne ten nej!

Původní info: Max je tříletý kříženec pitbulla a amstaffa. Do útulku byl přiveden majiteli na vyžádání státní policie. Bohužel kvůli nedbalosti majitelů má na krku několik napadení člověka. Pomalu zjišťujeme, že to bylo zřejmě v rámci hlídání svého prostoru, dalo se tomu však zabránit.
S Maxem to byl ze začátku boj. Několik dní měl náhubek, aby jsme si k němu získali důvěru a zjistili, jaký vlastně doopravdy je. Stal se z něj velký mazel k lidem, které pozná. Vůči jiným psům je velká agrese, kvůli tomu je u nás dosti ve stresu. Má tu svého rivala, kdy se dokáže "napumpovat" a v tu chvíli by do jeho kotce nikdo nevstoupil. Zkušení chovatelé by to však dokázali potlačit. Mimo prostor útulku se i k cizím chová celkem dobře. Nevšímá si jich a pokud se zrovna potkáte se svým kamarádem, rád se s mírou seznámí, jen nemá napoprvé rád pohledy do očí. Chlapy má v oblibě, ale možná bude problém se ženami, které si vybírá. Základní povely celkem zvládá a moc ho baví lovení myší. Teprve teď poznává, jaké můžou být procházky v přírodě a komunikace s člověkem, z čehož je moc nadšený.
Potřebuje k sobě zkušeného bull chovatele, který bude pokračovat v socializaci, bude s ním makat a naplno se mu věnovat. Je potřeba si uvědomit, že je opravdu schopný v rámci obrany své rodiny napadnout jiného člověka! Je proto potřeba důkladně zabezpečená zahrada a možná i kotec, kdyby přišla návštěva.
Max je na tři roky očkovaný proti vzteklině, čipovaný, odčervený a ošetřený pipetou proti vnějším parazitům. Opravdu pouze pro zkušené a vážné zájemce, kteří mu nabídnou vše, co potřebuje! Časté návštěvy jsou nutností! Doufáme, že se Max dočká parádního domova Adopční poplatek je 500 Kč.

Kontakt: 734 234 926

Útulek pro opuštěná zvířata Třebíč

max-new