BAILEY


bailey

Bailey je 8etý fešák, kříženec boxera a staforda, který je aktuálně u nás v dočasce již potřetí. Váží 23 kilo, je to středně velký pes, který dokáže být stále hravý a akční, jako štěně.
Bailey miluje lidi a jeho láska k nim, se mu v každé adopci stala osudem.
Přesto, že své páníčky miluje nadevše, touha po jejich stálé přítomnosti, dříve či později, vždy vedla k tomu, že se ho jeho majitelé vzdali. Bailey je nerad sám, proto mu hledáme majitele, kteří by ho mohli mít sále bok, po boku.
Je to vychovaný, pohodový pes, miluje vyžití venku, dovádění, hračky a přetahovadla. Rád se mazlí, užívá si procházky, výlety, rád plave a je zvyklý i na koně. Zvládá cestování autem, MHD, chůzi na vodítku. Doma vzorný, čistotný a velmi milující pes.
Se Psy nemá vetší problém, většinu z nich ignoruje, nebo si chce hrát, ale někdy mu samozřejmě nějaký nemusí sednout.
Bude nejspokojenější jako jedináček, který bude dělat stálou společnost svému majiteli. Bailey nemá problém s dětmi, takže větší, rozumné děti, problém nejsou.
Hledáme pro něj novou, již snad konečně trvalou rodinku, která ho již neopustí, bude se mu věnovat a zahrne ho láskou, ale také s ním stále bude trénovat i již zvládnutou poslušnost a výchovu.
Je vhodný do domku se zahradou, v bytě může bydlet také, ale nezvládne delší samotu.

Bailey je odčervený, kompletně vakcinovaný, čipovaný a kastrovaný. Do adopce půjde ke vhodným majitelům, po předchozí návštěvě v dočasné péči v Nepomuku u Plzně, po podpisu adopční smlouvy a úhradě adopčního poplatku. Dočasky De De z.s. Pište informace o vás na mail : Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , nebo 602 259 705.

Dočasky De De z. s.