FREDDY


freddy   fredy

Aktuálně (2023): Freddy bude mít 7 let. U nás si prošel velmi těžkou operací a zjistili jsme, že je to těžký alergik, který může jíst pouze dietu od Royal caninu. Ale jinak je to aktivní pejsek, miluje lidi a balónek. S fenkou by se dokázal po seznámeni sžít.

Aktuálně (2021): Freddy je po složité operaci naprosto v pořádku a při sile. Hledáme mu zodpovědný domov. Během roku, který u nás je jsme zjistili, že Freddy nemá jen 2-3 roky jak nám sdělil jeho poslední majitel, ale 5 let (ozvala se nám jeho první majitelka). Nicméně je to velmi aktivní a neunavitelný pes, miluje aport, je stále dobře naladěn a stále připraven něco dělat. Když je doma unavený nic neničí. Je klasický představitel svého plemene. Fenky mu skoro žádné nevadí (pokud nebudou dominantní), pejsky si vybírá. Jiná zvířata bude lovit. Miluje lidi, je trošku nevychovaný na vodítku , ale nic co by se nedalo upravit. Po operaci si zkusil mnoho bolesti, ale nikdy se na nás neobrátil ve zlém.

Freddy - pes, x AST, 2roky. Freddymu zdravotně nic moc nechybí, jen se mu nikdo nevěnoval - neumí chodit na vodítku, nejraději by si dělal co chce, nic nezná. Prostě je to takový výchovou nepolíbený chlapec, který překypuje aktivitou. Je to silný pes, zdatný, takže budeme hledat někoho se znalostmi, někoho kdo ho i fyzicky a hlavně psychicky zvládne. Snášenlivost zatím u nás nezkoušena, ale díky tomu, že nebyl včasně socializován asi nic moc. Kočky, drůbež a jiná zvířata určitě ne. Čeká ho veterinární kolečko.

Kontakt: 725974247

Tlapky na cestě, z. s.

freddy   freddy2   freddy3

Jméno psa:  Kane

 

 

 

Důvod nabídky psa:  Nezvladatelnost výcviku a agresivita

 

Plemeno psa: Americký pitbullteriér ( bez PP)

 

Věk psa: rok a půl

 

Kde se pes nachází: Ústí nad Labem/ Praha

 

Inzerent je majitelem psa: ano

 

Inzerent první majitel psa: ano

 

Původ psa (případě PP – původ psa): -

 

Platný očkovací průkaz: ano

 

Složené zkoušky: žádné

 

Zdravotní stav: Problém se srtí, zřejmě alergie na stravu. Má dietu ze speciálních granulí a konzerv + speciální šampón. Pokud se nedodržuje dieta, musí být častěji koupán. Kastrován

 

Povaha psa: Flegmatik, musí být neustále v něčí společnosti ( ve společnosti lidí se naučil sedět u stolu na židli) hodný k dětem, vůdčí typ. Snášenlivý s ostatními psi a zvířaty, kočky mu nevadí.

 

Neduhy či nevhodné chování psa: Musí se k němu přistupovat jako k dítěti, pokud člověk zvýší hlas, nebo ho chce silou dostat např. Z gauče, ožene se a útočí. Nikoho nepokousal zatím. Být vůdce smečky se snaží být i vůči lidem. Poslouchá jen pokud chce, musí většinou chodit na vodítku. Povely umí jen sedni, lehni, pac.

 

Vhodné umístění psa: Vyrůstal v bytě, je ale zvyklý na časté procházky venku, později byl zvyklý být u domu se zahradou. Potřebuje hodně pohybu a společnost

 

Další informace o psu: Od štěněte byl poslušný a hodný, časem se to ale zlomilo a začal mít svojí hlavu. Člověk musí mít dávku trpělivosti

Kontakt: 608899958/ Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.