VAŠEK


vasek   vasek2

 

EDIT: Co napsat a neopakovat se... Vašek je fajn pes, cca 9 let starý, chodí s venčiteli ven, s lidmi nemá problém. Budí sice respekt, ale opravdu není zlý. Psy rád sice nemá, ale venku po žádném nevyjíždí. Procházky si užívá. Společnost člověka má rád, ale není to typický mazel. Vše o něm už bylo napsáno. V albu je spousta fotek z různých ročních období... to proto, že už je tu tak dlouho... tak moc dlouho..


EDIT (asi stý): Pár fotek z včerejší procházky s Vaškem. Je to fešák, hotový model, ale taky pes se specifickou povahou. Není zlý, není agresivní, k lidem nekonfliktní, ale žádný mazel, ani extra kamarád to není. Jede si svoje, taková samostatná jednotka. Společnost člověka má rád, ne že ne, ale to mu prostě stačí. Doma měl v bývalé adopční rodině demoliční sklony. Je to hodně energický pes a potřeboval by k sobě aktivního člověka. Psi rád nemá, ale agresor není. Vašek tráví další zimu u nás. Víme, že není jednoduché takového psa adoptovat, ale ani nemožné.


EDIT IV: Pár akčních fotek Vaška s hračkama, které miluje. Co napsat k Vaškovi... je to jeden ze "stálic" útulku, podobně jako Argo. Vašek není zlý, vůči lidem není agresivní, jen je svůj. A stejně jako u Arga, i tady platí, že nový páníček by měl za Vaškem nejdříve docházet, aby se seznámili. Ono o něm už toho bylo napsáno tolik, že vlastně není napsat co nového, snad jen, že je pořád tady... pořád čeká... a my čekáme a doufáme s ním. 

EDIT III: Přidáno zase nějaké to foto k Vendovi. Fotky jsou jen tři, protože a poněvadž ve chvíli, kdy jsme Vaška začli fotit, strhla se průtrž a Venca jako správný drsný pitbul chtěl domu :D Cestou na útulek nepršelo, doslova se lila voda z nebes. Při návratu Venca běžel bez dlouhého loučení zpět do kotce. Po chvíli vysvitlo sluníčko, ale my už jsme ho nepřesvědčili k dalšímu focení a to mu to v těch kytičkách tááák slušelo :) A tak alespoň tři fotky.. nazveme je třeba" romantický Vašek" ♥


EDIT ll: Tak zase nějaké to nové foto k Vencovi.. vše ostatní už bylo napsáno níže. Vašek vypadá drsně, ale není ani zlý, ani agresivní, jen je svůj. 


EDIT: Vaškovi opět přidány nové fotky. Tentokrát trochu akčnější. Vašek je "svůj".. není agresivní, byť se tak může v kotci lidem zdát. Když se s člověkem seznámí je v pohodě. Na vodítku umí dobře. Je čistotný, miluje aportování.. i když aportování.. on zatím poběží, chytne a roztrhá. To je jeho způsob hraní :D Vlastně není nic, co by se nepokusil zničit. Je to i přemírou energie, kterou tito psi mají a kterou potřebují nějak vybít. Možná by byl vhodný i na nějaké bull sporty. Se psy rozhodně není kamarád, ale není agresor. K lidem není agresivní, ale žádný velký mazel to také není. Zrovna u Vaška by bylo vhodné, aby nový páníček za ním nejdříve docházel. Vhodný by byl k němu, kdo má zkušenosti, čas, trpělivost. Ve Vaškovi pak najde ochránce i parťáka. 


Tento mladý pes APBT (nebo jeho kříženec) hledá nový domov, u nás už je více než dva roky. Vašek byl nalezen v Litvínově. Je cca 5 let starý, jednou odešel do adopce, ze které se ale po pár měsících vrátil (ne jeho vinou). Vašek je velmi svéhlavý pes. Není to typický mazel, ale není k lidem konfliktní (byť v kotci budí hrůzu), ani to není kamarád na první dobrou. Se psy je nesnášenlivý, není vyloženě agresor, co by se škrtil na vodítku, když kolem prochází pes, ale kamarád určitě není. Miluje hračky, zejména tenisáky.. ne, že by je aportoval, miluje je ničit, škubat a tenisák dokáže oloupat jak pomeranč :D, vlastně téměř každou hračku dokáže zdemolovat. A byl to i on, co nám loni v létě zdemoloval bazén, který jsme dostali darem. Nový páníček se s Vaškem bude muset seznámit, není vhodný do rodiny s dětmi. Vhodný by byl k člověku, který má zkušenosti s tímto plemenem, kdo mu dokáže dopřát nejen dostatek pohybu, ale i kdo si poradí s jeho energií, kterou potřebuje vybít, vhodný by byl možná i na bull sporty. Vašek opravdu není pes pro každého, je to takový samostatný voják. Na vodítku chodí hezky, zvládá i povel sedni, dá se říct, že je i tak trochu gaučák, rozvalit v křesle se umí výborně. Hygienu v bytě by také zvládl. 


EDIT: Pár fotek z včerejší procházky s Vaškem. Je to fešák, hotový model, ale taky pes se specifickou povahou. Není zlý, není agresivní, k lidem nekonfliktní, ale žádný mazel, ani extra kamarád to není. Jede si svoje, taková samostatná jednotka. Společnost člověka má rád, ne že ne, ale to mu prostě stačí. Doma měl v bývalé adopční rodině demoliční sklony. Je to hodně energický pes a potřeboval by k sobě aktivního člověka. Psi rád nemá, ale agresor není. Vašek tráví další zimu u nás. Víme, že není jednoduché takového psa adoptovat, ale ani nemožné.

V případě zájmu o Vaška, nebo více informací, volejte pracovníka útulku na tel: 737 142 577

Útulek Litvínov

vasek   vasek2