Charitativní kalendář 2014 pro útulek Horní Hraničná u Chebu

Jak pomoci chebskému útulku v jeho nelehkém životě? Jmenujeme se Jana a Jirka, rádi bychom nějak pomohli paní Lokingové a jejím svěřencům, ale jak? Vzhledem k tomu, že Jirka je fotograf, napadl nás kalendář s obyvateli chebského útulku. Nejsme úplně originální, snad nám to prominete a snad nám i pomůžete. Po domluvě s paní Lokingovou nafotíme pejsky z útulku - pokud přispějete na tuto akci, můžete se s vybraným jedincem zvěčnit. Obrázek pak bude zařazen do kalendáře. Peníze utržené z prodeje kalendáře pak poputují k paní Lokingové a psím kamarádům.

Celá tato akce bude zde, na těchto stránkách zřetelně zobrazena, každý pohyb na účtě, každé jméno nebo název firmy bude k nalezení na těchto stránkách. Samozřejmě respektujeme i přání zůstat anonymní.

Momentálně tedy potřebujeme peníze na tisk kalendáře. Fotografa máme, nadšení taky, ale ještě nám schází korunky na výrobu. Všichni případní zůčastnění budou samozřejmě uvedeni i přímo v kalendáři. Čím větší mírou pomůžete, tím více budete vidět.

Veškeré informace najdete ZDE.